
دو ویژگی طلاب منتظر از منظر حضرت بقیة الله الاعظم
امام مهدی (عجل الله فرجه) در دعایی که با عنوان “توفیق طاعه” در کتاب مفاتیحالجنان، مصباح کفعمی و کتاب موعود موجود آیتالله جوادی آملی نقل شده دعایی برای طلاب و دانشپژوهان دارند.
اللَّهُمَّ ارْزُقْنَا تَوْفِیقَ الطَّاعَةِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَةِ وَ صِدْقَ النِّیَّةِ و. . . وَ تَفَضَّلْ عَلَى عُلَمَائِنَا بِالزُّهْدِ وَ النَّصِیحَةِ وَ عَلَى الْمُتَعَلِّمِینَ بِالْجُهْدِ وَ الرَّغْبَةِ
آن حضرت در توصیف متعلمین و طلاب دو ویژگی را بیان میفرمایند؛ یکی رغبت و دیگری جهد، کوشش وعلاقه . یعنی اگر طلبه ای به هنگام خواندن درس و مطالعه با حالت سعی و تلاش و از روی شوق و انگیزه این کار را انجام دهد طلبه مورد نظر امام عصر (عج الله فرجه) است.
در آسیبشناسی طلبه منتظر میگوییم طلبه ای که رغبت نداشته باشد و اهل کوشش و تحقیق برای فراگیری نباشد. این دانشجو دچار آسیبهای آخرالزمانی شده است بنابراین امام مهدی (عج) در دعای معروفی که برای اقشار مختلف جامعه دارند دو ویژگی عنصر رغبت و جهد را برای متعلم منتظر برشمردند.
بر این اساس آسیبی که طلبه ما به آن گرفتار میشوند آسیب بیمیلی و بیتلاشی برای فراگیری، تحقیق و پژوهش است که امام مهدی (عج) ما را از گرفتار شدن به این آسیبها برحذر داشتهاند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط یارقیه در 1395/02/27 ساعت 03:17:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1395/02/28 @ 01:08:43 ق.ظ
پشتیبانی کوثر بلاگ [عضو]
با سلام و احترام
ضمن تشکر و تبریک اعیاد شعبانیه
مطلب شما در منتخب ها درج گردید.
لطفا منبع شرح را درج بفرمایید.
موفق باشید.
————-
http://farakhan.kowsarblog.ir/tolide-meli